Servicii

Home/Servicii
Servicii 2017-07-02T09:23:53+00:00

Consultanta

Masuratori

Solutii  & optimizare

Livrare & montaj

Garantie

Fie ca vorbim despre un proiect rezidential sau unul industrial echipa Evesicran se angajeaza sa ofere servicii complete, din momentul in care va decideti ca aveti nevoie de o pardoseala noua pana in momentul in care puteti sa pasiti pe aceasta. Cu o experienta de peste 20 de ani in domeniu, putem sa oferim cele mai bune solutii adaptate tipului de spatiu, destinatiei acestuia, cat si nevoilor si dorintelor dumneavoastre specifice legate de functionalitate si design. Pentru a putea propune solutiile tehnice potrivite si optime din punct de vedere al costurilor, realizam propriile noastre masuratori si evaluari ale spatiilor unde urmeaza a fi montate pardoselile.

Experienta in domeniul pardoselilor cat si colaborarile cu furnizori de renume ne permit sa asiguram garantii reale pentru proiectele pe care le realizam, iar seriozitatea si profesionalismul cu care abordam fiecare lucrare in parte, ne recomanda a fi parteneri de incredere indiferent de tipul sau amploarea proiectului dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite si tipurile de pardoseli puse la dispozitie de societatea noastra nu ezitati sa ne contactati. Ne gasiti pe:

Strada Traian Vuia, Nr. 1 A, Suceava.

Mobil: 0721.080.202

           0729.080.202

Tel./Fax. : 0230.522.850

Email: office@evesicran.ro