Parchet

Home/Parchet
Parchet 2017-07-03T14:20:13+00:00

Parchet masiv si stratificat

Pardoselile din lemn celebreaza caldura, sarmul stilului si traditiei intr-o gams ce reuneste stilul traditional cu cel modern.

Indiferent de alegerea tipului de parchet, (laminat, masiv sau triplu si dublu stratificat), EVESICRAN Suceava va ofera accesorii – chituri, lacuri, adezivi, uleiuri, profile – , solutii de intretinere, cat si montaj profesional.

Parchet masiv si stratificat

Parchetul laminat a devenit azi cel putin la fel de popular ca si parchetul masiv deoarece necesita o intretinere scazuta si are un pret mult mai accesibil. Parchetul laminat are la baza un strat de fibra de lemn HDF, un strat care ii determina decorul, si un strat de melamina care ii confera rezistenta la trafic.

Pe langa calitatile sale estetice, parchetul laminat are o rezistenta foarte mare la impact, zgariere sau la actiunea agentilor chimici, este un bun izolator termic si fonic, este ignifug, antiseptic si se curata foarte usor.

Numele de parchet triplu stratificat se datoreaza faptului ca acest tip de parchet se prezinta sub forma unor panouri formate din 3 straturi de lemn imbinate cu ajutorul unor adezivi speciali, astfel:

  1. Strat superior din lemn nobil autohton sau exotic de 3.5 mm

  2. Strat de mijloc din lemn de rasinoase de 8 mm

  3. Strat inferior din lemn de rasinoase de 3.5 mm

Parchetul triplustratificat se monteaza usor datorita sistemului clic, se poate instala in spatiile incalzite prin pardoseala, este demontabil si este deosebit de rezistent. Placile de parchet stratificat sunt foarte asemanatoare cu parchetul masiv, avand o durata de viata de cel putin 25 de ani.

Pentru mai multe detalii cu privire la tipurile de parchet masiv si stratificat comercializate de societatea noastra nu ezitati sa ne contactati. Ne gasiti pe:

Strada Traian Vuia, Nr. 1 A, Suceava.

Mobil: 0721.080.202

0729.080.202

Tel./Fax. : 0230.522.850

Email: office@evesicran.ro