Mocheta

Home/Mocheta
Mocheta 2017-07-21T10:33:34+00:00

Sala sport pensiunea Lidana

Mocheta de uz casnic si profesional

Mocheta este solutia de acoperire in totalitate a pardoselii dintr-o camera cu material textil. Mochetele pot fi realizate din fibre sintetice precum poliamida, poliester, polipropilena in combinatie cu materiale naturale cum ar fi lana sau bumbac.

Mocheta a inlocuit in timp pardoselile clasice datorita avantajelor incontestabile precum: retentia prafului, izolarea termica si izolarea fonica. Prin aceste avantaje mocheta conduce la crearea unui confort mai mare si a unei atmosfere primitoare, indiferent daca este amplasata in casa, birouri, hoteluri sau spatii comerciale.

Ca si in cazul parchetului laminat, exista mai multe clase de trafic, in functie de rezistenta materialului. Mocheta este o optiune buna pentru amenajarea dormitoarelor, a camerei de zi si a altor incaperi in care ne dorim o mai buna izolare termica si fonica. Nu este insa recomandata in zone umede.

Tipuri de mocheta in functie de material:

 • Mocheta din polipropilena(PP) 

  Polipropilena este un material rezistent la pete, insa in timp se taseaza si nu mai revine la forma initiala. Se incarca electrostatic si nu poate fi pusa in zone de birouri, dar pretul scazut o face sa ajunga chiar si in aceste zone.

 • Mocheta din lana

  Lana este un produs natural placut la atingere. Mochetele din lana creaza un cadru mai cald si mai familiar fiind folosite  in deosebi in zona rezidentiala.

 • Mocheta din poliamida de 6 (PA 6)

  Firele din poliamida au un mare avantaj. Nu se taseaza atat de usor precum polipropilena sau lana. Rezistenta la trafic este mult sporita fata de polipropilena si lana, iar un lucru la fel de important este ca pigmentii de culoare se mentin mai mult, mai ales la mochetele care au direct firul vopsit.

 • Mocheta din poliamida de 6.6 (PA 6.6)

  Firele din PA 6.6 au inceput sa fie extrudate in profile pentagonale si octogonale, care au eliminat practic vizibilitatea petelor si stralucirea artificiala data de fibra sintetica. Rezistenta la pete a fost imbunatatita prin imbracarea firului intr-o pelicula de Teflon, apoi, oamenii de stiinta si-au indreptat atentia asupra rezistentei la trafic modificandu- i structura moleculara, facand-o mai densa. Acest lucru nu numai ca a imbunatatit rezistenta, dar a facut si firele mai fine, mocheta dand la atingere aceeasi senzatie de moaleca si mocheta din lana.

 • Mocheta din amestec(PP + PA sau lana + PA)

  Mocheta din amestec este des utilizata datorita faptului ca pastreaza o parte din calitatile unei mochete de top insa are un pret mai scazut decat aceasta.

Flotex – mocheta bionica

Tehnologia bionica presupune transpunerea in practica inovatoare a unor metode, sisteme si solutii prin care natura a devenit mai eficienta, mai rezistenta, mai capabila sa evolueze. Acest transfer de tehnologie ”inventata”de plante si animale ajuta la crearea unor produse cu un grad inalt de optimizare, fiind practic varful de lance in cercetare si in productia materialelor de top. Un exemplu clasic este dezvoltarea unor suprafete care resping apa si murdaria,precum frunzele de lotus.  Inventia … 

Mocheta SINTELON

Mocheta Sintelon vine intr-o gama foarte variata in ceea ce priveste designul, paleta larga de culori si grafici utilizate ne permit astfel sa ne adaptam trendurilor actuale in materie de design interior. Praticabilitatea, confortabilitatea, dar mai ales durabilitatea acestei mochete o transforma in solutia ideala pentru spatiile comerciale ….

Mocheta Tessera – mocheta tip dale

Mocheta tip dale (mocheta modulara) este fabricata in forme in general patrate si are specific suport de bitum pe fiecare placa, usor de decupat la montaj. Cele mai frecvente dale de mocheta se livreaza la dimensiunile 50×50 cm. Dalele de mocheta nu sunt lipite permanent ci sunt fixate pe sapa autonivelanta sau pe alta suprafata, fie cu banda dubla adeziva, fie cu adeziv de tip fixator, care le face sa fie schimbate fara efort. Mocheta dale scurteaza timpul de montaj si fiind modulara permite schimbarea unor zone de mocheta fara a fi nevoie sa se inlocuiasca pardoseala din intreaga incapere ….

Societatea noastra va pune la dispozitie o gama variata de mocheta din toate categoriile iar aici puteti vizualiza o parte din proiectele noastre in care s-a optat pentru folosirea mochetei ca si pardoseala:  

Pentru mai multe detalii cu privire la tipurile de mocheta comercializate de societatea noastra nu ezitati sa ne contactati. Ne gasiti pe:

Strada Traian Vuia, Nr. 1 A, Suceava.

Mobil: 0721.080.202

           0729.080.202

Tel./Fax. : 0230.522.850

Email: office@evesicran.ro