Companie

Home/Companie
Companie 2017-06-24T22:35:25+00:00

Cine suntem?

Infiintata in 1996, firma S.C. EVESICRAN COM S.R.L., are ca obiect de activitate comercializarea materialelor de constructie, a produselor pentru amenajari interioare si finisaje. Preocuparea constanta a societatii de a veni in intampinarea clientilor cu solutii adaptate nevoilor acestora a dus la dezvoltarea expertizei acesteia in domeniul PARDOSELI, in acest moment, compania noastra oferind servicii profesionale si complete de consultanta, montaj si transport avand in portofoliu o gama complexa si adaptata cerintelor actuale de pardoseli.

Astfel, utilizand tehnologiile de varf din domeniu, putem garanta solutii tehnice optime adaptate nevoilor si exigentelor partenerilor nostri, pentru urmatoarele categorii de produse:

 • Mocheta de uz casnic si profesional, cu caracteristici speciale (personalizata, ignifugata, tratata antimurdarie, antistatica).

 • Linoleum natural de uz casnic si profesional, cu caracteristici speciale (pentru spitale si cabinete medicale, bucatarii, sali de sport, sali de dans, mijloace de transport, depozite, birouri, magazine).

 • Covor PVC de uz casnic si profesional, cu caracteristici speciale (pentru spitale si cabinete medicale, bucatarii, sali de sport, sali de dans, mijloace de transport, depozite, birouri, magazine, restaurante,etc.).

 • Parchet (laminat, triplu stratificat, masiv).

 • Pardoseala epoxidica  pentru spatii medicale, spatii comerciale si hale de productie.

 • Pardoseli sportive de interior si exterior (gazon sintetic).

 • Stergatoare si presuri profesionale de interior si exterior, de uz casnic si pentru birouri si magazine.

 • Plinte, profile si accesorii pentru montajul pardoselilor (din PVC, MDF, metalice).

 • Adezivi pentru mocheta, parchet, linoleum, covor PVC.

 • Produse si aparate profesionale de curatare si intretinere pentru pardoseli.

 • Materiale de constructie (sapa autonivelanta, tencuiala decorativa si mozaicata).

Venim in intampinarea clientilor nostri oferind:

Consultanta

Discuta cu un profesionist pentru a afla care este cea mai buna solutie in materie de pardoseli, in functie de nevoile specifice, spatiu si destinatie.

Masuratori

Echipa noastra realizeaza toate masuratorile necesare astfel incat oferta transmisa  sa fie cat mai exacta.

Solutii tehnice si optimizare

Utilizand tehnologii de ultima generatie in domeniu, propunem solutii adaptate nevoilor fiecarui client si optimizate din punct de vedere al costurilor.

Livrare si montaj

Livram la timp toate materialele contractate si asiguram montaj profesional in toata tara.

Garantie

Asiguram garantii reale atat pentru toate materialele pe care le comercializam cat si pentru toate lucrarile de montaj pe care le realizam.

O etapa importanta in evolutia S.C. EVESICRAN COM S.R.L. a fost implementarea in anul 2007 a sistemului de management al calitatii in conformitate cu cerintele standardului ISO SR EN 9001:2001. Pentru o recertificare a calitatii serviciilor oferite clientilor nostri, societatea noastra a obtinut in data de 18 august 2009 aprobarea trecerii la standardul nou ISO SR EN 9001:2008.

LUCRARI RECENTE:

MULTUMIM PARTENERILOR NOSTRI!